Hívjon minket: +36209520601 TÁRCSÁZÁS

E-mailen keresztül történt vásárlástól való elállás lehetősége!

 

Amennyiben elállási jogával kíván élni, azt írásban, a termék kézhezvételétől számított 8 munkanapon belül, e-mailben teheti meg, hivatkozva a termékre és a termék cikkszámára.

Üzletszabályzatonk értelmében a hibátlan termék visszavásárlásakor az áru értékének 70%-át tudjuk visszautalni a vásárló számlaszámára.

Postai levél útján történő elállásnál a levél postára adásának dátumát vesszük figyelme a 8 munkanap beszámításakor. A levelet ajánlott levélként adja fel, hogy egyértelműen bizonyítható legyen a feladás és átvétel dátuma.

A megrendelt terméket juttassa vissza cégünk címére. A visszaküldéssel felmerülő költségek a vásárlót terhelik. A terméket ne utánvéttel küldje vissza! Az utánvéttel visszaküldött csomagot nem áll módunkban átvenni, annak visszajuttatásának költsége is a vevőt terheli!

A nem rendeltetésszerűen használt termékekre garancia nem vonatkozik. Illetve a nem rendeltetésszerű használatból eredő károk megfizetése is a vásárlót terheli. A termék visszaküldését követő harminc napon belül a termék árát a megadott számlaszámra visszautaljuk a fent leírtak szerint.