Hívjon minket: +36209520601 TÁRCSÁZÁS

"az ipar kiszolgáló partnere"

 

A Vasalat Depo Kft. 2006 óta export-import és nagykereskedelmi tevékenységével egyre meghatározóbb beszállítói szerepet tölt be a bútoripari, belsőépítészeti alapanyagok és alkatrészek hazai piacán.

Cégünk üzleti filozófiájában, törekvéseiben kiemelt hangsúlyt kap a magyar bútorgyártók versenyképességének erősítése, piacra jutásának elősegítése. Ehhez minőségi alapanyagok, megbízható vasalatok és vonzó, a legújabb irányzatokhoz is illeszkedő elemek, valamint színvonalas szolgáltatások folyamatos biztosításával járulunk hozzá.

 Hazai és külföldi gyártó cégeket egyaránt képviselünk, mint például a Häfele, az általunk forgalmazott termékek száma több tízezres nagyságrendben mérhető.

A Vasalat Depo számos külföldi gyártó termékeit importálja Európa megannyi pontjáról. Az importtevékenység mellett a termékek nagy része magyarországi gyártatásból származik. Vásárlói partnereink magyar bútorgyártó üzemek és asztalosok.

 A Vasalat Depo  Kft. legfontosabb célkitűzése az, hogy a forgalmazott bútoripari alkatrészek, alapanyagok és szerelvények tekintetében a magyar bútorpiac meghatározó, iránymutató és innovatív kereskedő társasága legyen.

Cégünk törekszik a vevői igények minél magasabb szintű kielégítésére a kínálat vertikális és horizontális növelésével, a forgalmazott alkatrészek, termékek és kapcsolódó szolgáltatások kiváló minőségének biztosításával, a vevők és megrendelők pontos, hibátlan kiszolgálása által.

A Vasalat Depo Kft. vezetése és minden dolgozója célul tűzi ki a fenntartható fejlődés elvének gyakorlati megvalósulását. Ennek érdekében törekszünk:
- az erőforrások minőségének és mennyiségének növelésével a rendelés állomány évről-évre történő bővítésére;
- a kor technikai, technológiai színvonalának megismerésére, az alkalmazások elsajátítására;
- a forgalmazott alkatrészek, termékek, valamint saját szervezetünk, folyamataink rendszeres elemzésére és értékelésére.

Társaságunk célja olyan légkör és szakmai kultúra fenntartása, amelyben a hatékonyság, a megújulás és a minőség fejlesztése iránti igény természetes.

Meg vagyunk győződve arról, hogy ez a befektetés a közös jövőbe vetett helyes döntés.
Köszönjük, hogy velünk maradnak, és kívánunk Önöknek kellemes vásárlást.

Patyi Norbert

ügyvezető