A Vasalat Depo Kft. Közel egy évtizede export-import és nagykereskedelmi tevékenységével egyre meghatározóbb beszállítói szerepet tölt be a bútoripari, belsőépítészeti alapanyagok és alkatrészek hazai piacán. Cégünk üzleti filozófiájában, törekvéseiben kiemelt hangsúlyt kap a magyar bútor gyártók versenyképességének erősítése, piacra jutásának elősegítése. Ehhez folyamathoz minőségi alapanyagokkal, megbízható vasalatokkal és vonzó, a legújabb irányzatokhoz is illeszkedő elemekkel és színvonalas szolgáltatások biztosításával járulunk hozzá. Hazai és külföldi gyártó cégeket egyaránt képviselünk. Az általunk forgalmazott termékek sokszínűsége és a modellek több tízezres nagyságrendje segít gyártóknak a legmegfelelőbb vasalatok kiválasztásában. Társaságunk számos külföldi gyártó termékeit importálja Európa megannyi pontjáról. Vásárlói partnereink jellemzően magyar bútorgyártó üzemek és asztalosok, de szállítunk a határainkon kívülre is. A Vasalat Depo Kft. legfontosabb célkitűzése az, hogy a forgalmazott bútoripari alkatrészek, alapanyagok és szerelvények tekintetében a magyar bútorpiac meghatározó, iránymutató és innovatív kereskedő társasága legyen. Törekszünk a vevői igények magas szintű kiszolgálására a kínálat vertikális és horizontális bővítésével. Az általunk forgalmazott alkatrészek, termékek és kapcsolódó szolgáltatások kiváló minőségének biztosítása és a vevők, megrendelők pontos, hibátlan kiszolgálása üzletpolitikánk meghatározó eleme.

Simpy logoVasalat Depo saját márkája a SIMPY , mely egy magas minőségű mégis kedvező árfekvésű termékcsaládot takar. Olyan termékeket sorolunk ezen kategóriába, melyek folyamatosan ellenőrzött minőség mellett saját gyártásból származnak, ugyanakkor maximálisan megfelelnek az európai elvárásoknak, szabványoknak és a mindennapi igénybevételnek egyaránt.

A Vasalat Depo Kft. menedzsmentje és minden dolgozója fontosnak tartja és célul tűzi ki a dinamikus és mégis fenntartható fejlődést. Ennek érdekében:

Társaságunk célja olyan légkör és szakmai kultúra fenntartása, amelyben a hatékonyság, a megújulás és a minőség fejlesztése iránti igény természetes .Bízunk abban, hogy szakmai tudásunkkal és a területen szerzett tapasztalatunkkal komoly segítséget és üzleti eredményt tudunk biztosítani Önöknek.

Patyi Norbert

Patyi Norbert - ügyvezető